+38(050)975-93-89
пн-пт: 09:00 - 18:00

Политика конфиденциальности

УГОДА КОРИСТУВАЧА

місто Київ, 2018 рік

Дана Угода укладається між Інтернет-магазином SofPortal - компанією, що здійснює продаж товарів на веб-сайті sofportal.com.ua. і фізичною особою-користувачем веб-сайту, яка здійснює дії щодо реєстрації "особистого кабінету" з  метою придбання Товарів, що пропонуються до продажу Інтернет-магазином SofPortal, а також для отримання, розміщення відгуків про Товар на веб-сайті sofportal.com.ua.

 

  1. РЕЄСТРАЦІЯ НА ВЕБ-САЙТІ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ
    1. Реєстрація в Інтернет-магазині SofPortal є легко доступною, безкоштовною та добровільною.
    2. Користувач/Покупець може оформити замовлення лише за умови реєстрації "Особистого кабінету" в Інтернет-магазині SofPortal, після погодження з даною Угодою.
    3. Реєструючись на веб-сайті, Користувач/Покупець зобов'язаний надати необхідну достовірну та актуальну інформацію про себе - прізвище, ім’я та контактний номер телефону, адресу електронної пошти (яка є логіном), адресу, на які буде здійснюватися доставка замовленого товару. Реєстраційна форма "Особистого кабінету" може запитувати у Користувача додаткову інформацію, як при реєстрації, так і після неї.
    4.  Користувач несе відповідальність за достовірність, актуальність, повноту наданої інформації при реєстрації "Особистого кабінету" та її чистоту від претензій третіх осіб, відповідно до законодавства України, договорів та  норм міжнародних договорів, угод, конвенцій, протоколів.
    5. При реєстрації на сайті Користувач/Покупець зобов'язаний  надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані, що забезпечить належне виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем  доставки Покупцеві оплаченого ним Товару.
    6. У процесі реєстрації на сайті інтернет-магазину SofPortal Покупець вказує логін (Е-mail) і пароль, за безпеку яких він несе відповідальність. Покупець зобов'язується не повідомляти третім особам пароль  вказаний при реєстрації, зберігати його в недоступному для сторонніх осіб місці. За всі дії, що здійснюються від його імені, тобто з використанням його логіна (Е-mail) і пароля, відповідальність несе виключно Користувач/Покупець.
    7. Після надання інформації, зазначеної у п. 2.3. цієї Угоди, і правильного послідовного виконання всіх реєстраційних дій на веб-сайті створюється "Особистий кабінет" Користувача/Покупця. Обрані Користувачем/Покупцем логін (Е-mail) і пароль є достатньою інформацією для доступу Користувача/Покупця до "Особистого кабінету". 
    8. Прийняття даної угоди означає однозначну згоду на обробку зазначених у реєстраційному формулярі персональних даних в цілях виконання Договору купівлі-продажу Товарів і надання їх для опрацювання іншим суб'єктам, які будуть здійснювати доставку замовлених товарів.

 

  1. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ КОРИСТУВАЧА/ПОКУПЦЯ
    1.  Користувач/Покупець має право:
  • користуватися усіма технічними можливостями веб-сайту; 
  • звертатися до адміністрації Інтернет-магазину SofPortal з консультаційних питань, що стосуються  користування "Особистим кабінетом", розмірів, вартості та функціональних можливостей обраного ним товару, порядку оформлення замовлення на придбання товару, порядку оплати та способів доставки товару та з інших питань;
  • у разі необхідності вносити зміни до персональних даних, вказаних при реєстрації в "Особистому кабінеті";
  • розміщувати відгуки про товари, придбані в Інтернет-магазині SofPortal, відповідно до  власного досвіду.
  • підписатися або відмовитися від отримання розсилки новин щодо акційних пропозицій, бонусних програм Інтернет-магазину SofPortal.
  • видалити свій "Особистий кабінет".
    1.  Користувач/Покупець зобов’язаний:
  • надавати при реєстрації достовірні і повні дані, стежити за їх актуалізацією та у разі зміни особистих даних повідомити Продавця;
  • інформувати адміністрацію веб-сайту про несанкціонований доступ до "Особистого кабінету" та/або про несанкціонований доступ та/або використання пароля і логіна Користувача/Покупця;
  • не передавати третім особам пароль доступу до "Особистого кабінету".
  • Користувачеві/Покупцю забороняється створювати декілька "Особистих кабінетів" для одного Користувача/Покупця. При виявленні дублікатів такі "Особисті кабінети " будуть видалятися.

 

  1. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ SOFPORTAL
    1. Адміністрація інтернет-магазину SofPortal має право:
  • відмовити у реєстрації  "Особистого кабінету" у разу зазначення Користувачем/Покупцем некоректних даних у формі  реєстрації  "Особистого кабінету";
  • передавати інформацію з персональними даними Користувача/Покупця в цілях виконання умов Публічного договору купівлі-продажу Товару, в тому числі службам кур’єрської доставки;
  • внесення персональних даних Користувача/Покупця, наданих при реєстрації "Особистого кабінету", до власної бази даних "Користувачів/Покупців".
  • направляти інформаційні повідомлення про новини Інтернет-магазину SofPortal, а також про акційні пропозиції та розпродажі товарів, що проводяться Продавцем в Інтернет-магазині  на електронну адресу Користувача/Покупця та/або у формі SMS-повідомлень тощо, до відмови Користувача/Покупця від отримання інформаційної розсилки Продавця;
  • не розміщувати відгуки Покупця, а розміщені відгуки – видаляти, якщо після оцінки їх модератором у нього є підстави  вважати, що автор відгуку розмістив його з недобросовісними намірами, а також у випадках, якщо відгук містить образи і погрози, ненормативну лексику та/або завуальовану ненормативну лексику, явну або приховану рекламу іншого торгівельного об’єкта, наклепи чи образи, пропаганду расової, національної та релігійної ворожнечі, а також будь-які інші висловлювання, що порушують чинне законодавство України, порушують права Продавця;
  • тимчасово обмежити та/або заблокувати доступ Користувача/Покупця до "Особистого кабінету" за наявності ознак "інтернет-бота"  для проведення Продавцем перевірки даних Користувача/Покупця.
    1. Обов’язки Адміністрації інтернет-магазину SofPortal:
  • скасування розсилки новин щодо акційних пропозицій, бонусних програм Інтернет-магазину SofPortal, у разі відмови Користувача/Покупця від її отримання;
  •  не розголошувати третім особам персональні дані Користувача/Покупця у разі, якщо цього не потребують умови Публічного Договору купівлі-продажу Товару.

 

  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
    1. Користувач/Покупець повністю відповідає за достовірність даних, зазначених у формі реєстрації. Якщо Користувач/Покупець у формі реєстрації не надає точні дані, Продавець не несе відповідальність за наслідки, що виникають.
    2. Продавець звільняється від будь-якої відповідальності у випадках, якщо шкода виникла через те, що Покупець, не врахувавши рекомендацій Продавця і своїх зобов'язань, не ознайомився з даними Правилами, незважаючи на те, що така можливість йому була надана.

 

  1. ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ
    1. Реєструючись в "Особистому кабінеті" на веб-сайті Інтернет-магазину SofPortal, Користувач/Покупець погоджується з даною Угодою та надає згоду на обробку його персональних даних та підтверджує те, що ознайомлений з метою обробки персональних даних та правами, наданими йому статтею 8 Закону України "Про захист персональних даних".   
    2. Будь-які спори, що виникають з цієї Угоди або пов’язані з нею, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору, відповідно до чинного законодавства України.
    3. Текст даної Угоди є відкритим і загальнодоступним. Чинна редакція Угоди розміщується на веб-сайті за посиланням sofportal.com.ua.
    4. Дана Угода, складена українською мовою, в електронній формі та вступає в силу в момент реєстрації Користувача/Покупця в "Особистому кабінеті", адже така реєстрація є підтвердженням погодження Користувача/Покупця з усіма умовами даної Угоди.